2019-12-09T14:35:41+01:00

Zoneterapi

Zoneterapi er en form for alternativ behandling, der har til formål at opretholde vores fysiske og psykiske velvære. Stress, muskelsmerter, fordøjelsesproblemer, migræne, tinnitus, menstruationssmerter mm. kan afhjælpes med zoneterapi. Det unikke ved alternativ behandling er, at kroppen balancerer sig selv, ved hjælp af disse trykpunkter under fødderne.

2019-12-09T14:39:32+01:00

Reiki Healing

Reiki er Universel Livsenergi som løber gennem healerens krop, ud gennem hænderne og direkte til dig. Da energien er universel, kommer jeg derfor ikke til at dræne mig selv for energi. Der kan ligeledes ikke overføres negativ energi fra dig til mig eller omvendt. Ved Reiki Healing behandler jeg ud fra et helhedsperspektiv både krop, sind og sjæl.

2019-12-09T15:30:56+01:00

Japansk Lifting

Japansk Lifting er en ”naturlig ansigtsløftning” uden kirurgi, smerter eller ar. Behandlingen er rynkereducerende, opstrammende på huden og en skøn måde at stresse af på. Den er velegnet til alle hudtyper og er både til mænd og kvinder. Behandlingen er en kombination af ansigts zoneterapi, akupressur, lymfedrænage, dybdemassage og ansigtsmasker.

2019-12-09T15:41:27+01:00

Bipolar Refleksterapi

Bipolar Refleksterapi, også kendt som avanceret ansigts- og fodzoneterapi er en behandlingsform hvor der både bliver arbejdet på ansigtet og fødderne. Formålet er at opretholde indre ro i hjerne, sind, krop og sjæl. Stress, trauma, emotionelle ubalancer, depression og udbrændthed mm. kan afhjælpes med Bipolar Refleksterapi. Behandlingen kan anvendes til alle aldre- børn, unge, voksne og ældre.

“Jeg bliver altid mødt med smil og godt humør. Yasmeen er en behagelig behandler, der har hjulpet mig af med mine skavanker. Kan varmt anbefales!”

METTE

“Rigtig god oplevelse som helt sikkert rykkede ved noget. Har fået behandlet en gammel skade. Kan varmt anbefales til alle.”

ANNE
0%
Gratis telefonisk konsultation

Skab balance i din krop

Kontakt mig i dag