Lad healingsprocessen begynde

Mit hjerte ønskede at dedikere sig i, at hjælpe mennesker på et mere tæt og humant plan, hvor den enkelte er i fokus.

Her kan du læse en smule om mig

Min interesse for alternativ behandling startede under mit studie på CBS, hvor jeg kom tæt på den mere hardcore business verden. Det gik op for mig, at det ikke var den retning mit hjerte ønskede. Jeg havde valgt handelsuddannelsen på baggrund af, at jeg havde taget en HHX, og derfor følte jeg, at det var naturligt at læse videre på CBS. 

Mit hjerte ønskede at dedikere sig i, at hjælpe mennesker på et mere tæt og humant plan, hvor den enkelte er i fokus. Min passion for at hjælpe mennesker fik mig draget imod at søge indad, og var en indledning til, at jeg også opsøgte og benyttede mig af alternative behandlere og healere. Under denne rejse, fandt jeg ud af, at det var den retning jeg gerne ville gå. Da jeg personligt har stor kærlighed til, og interesse i den alternative verden, blev jeg draget ind i en fantastisk og spændende rejse, hvor jeg kunne udvikle mig både på det spirituelle og professionelle plan.

Uddannelser og kurser

  • BSc i Business, Language and Culture (SPRØK) fra CBS
  • Zoneterapeut, uddannet fra Holbæk Køge Zonecollege, ZCD.
  • Reiki healer, uddannet fra Reikiskolen The Usui System af Reikimester Hanne Fritzbøger.
  • Japansk Lifting terapeut, uddannet efter den originale metode af Lone Sørensen hos Mette Brandt fra Cosmo Body. 
  • Bipolare Refleksterapeut (avanceret ansigts- og fodzonetearapi), uddannet fra Center for Refleksterapi på Frederiksberg af Lone Sørensen.

Rent drikkevand er liv

Jeg mener at rent drikkevand er en grundlæggende menneskeret, og at vi som individer, har et fælles ansvar overfor vores 663 millioner medmennesker, som lever uden adgang til rent drikkevand. Derfor har jeg som indehaver af Cosmos Gate valgt at der ved hver behandling går 10,- til Charity: Water. Ved at bidrage til at mennesker i udviklingslande får rent drikkevand, bidrager vi med at redde menneskeliv. Adgang til rent drikkevand betyder:

  • Sundhed: Sygdomme forårsaget af urent drikkevand dræber flere mennesker end krig og vold. 43% som dør af disse sygdomme er børn under 5 år.
  • Uddannelse: Adgang til rent drikkevand vil betyde at børn kan gå i skole, i stedet for at bruge barndommen på at skaffe drikkevand.
  • Indkomst: Adgang til rent drikkevand giver især piger og kvinder deres liv tilbage. De kan starte eget erhverv og tage styringen over eget liv.

Cosmos Gate støtter Charity: Water som er en non-profit organisation med vandprojekter i udviklingslande.

“Jeg bliver altid mødt med smil og godt humør. Yasmeen er en behagelig behandler, der har hjulpet mig af med mine skavanker. Kan varmt anbefales!”

METTE

“Rigtig god oplevelse som helt sikkert rykkede ved noget. Har fået behandlet en gammel skade. Kan varmt anbefales til alle.”

ANNE
0%
Gratis telefonisk konsultation

Skab balance i din krop

Kontakt mig i dag